Fris Motorverhuur stopt!

We zullen er niet omheen draaien, want dat zijn jullie ook niet van ons gewend. Na ruim 7 enerverende, drukke en succesvolle jaren is het voor ons tijd voor nieuwe uitdagingen en dat betekent dat we stoppen met Fris Motorverhuur en de locatie aan de Sierenborch in Amsterdam gaan verlaten.

Seizoen 2020 is daarmee het laatste verhuurseizoen voor Fris. Tot 30 september blijven we verhuren én onderhoud plegen, daarna gaan we het pand ontruimen en netjes achterlaten voor een volgende huurder. Speciaal voor onze trouwe huurders hebben we nog een afscheidsaanbieding. In september krijgt iedereen 10% korting op de huurprijs van een motor zoals deze door het systeem wordt berekend. Om jou als vaste klant te bedanken, bieden we je het volgende aan.

  • heb je dit jaar (2020) één of twee keer een motor bij ons gehuurd, krijg je in september 15% korting op de huurprijs van de motor
  • heb je dit jaar (2020) drie of meer keer een motor bij ons gehuurd, krijg je in september 20% korting op de huurprijs van de motor

Alle huurperioden van een motor tot en met inleverdatum 31 augustus 2020 tellen mee. De korting wordt niet gecombineerd met het inwisselen van Fris punten voor korting, wel kun je je opgebouwde Fris punten gewoon gebruiken voor accessoires.
De korting wordt berekend nadat we de reservering hebben ontvangen (dus niet automatisch door het systeem als je je reservering maakt).

Dit betekent ook dat onze huurmotoren allemaal te koop zijn. Wanneer je interesse hebt in één van onze motoren, stuur ons dan zeker een mailtje. Je krijgt dan van ons een richtprijs en alle ins en outs van de betreffende motor. Ook is vanaf oktober een deel van de inboedel te koop en natuurlijk de motorkleding en -helmen.