Motoren te koop: lees hier verder

Fris Motorverhuur verkoopt ook motoren
Regelmatig bieden we huurmotoren te koop aan. Omdat we ze al een aantal jaren in de verhuur hebben gehad en het tijd wordt voor iets nieuws. Stuk voor stuk in uitstekende staat, want je weet dat je als huurder ook altijd met een betrouwbare motor de weg op gaat als je bij Fris huurt.

Kilometerstanden

De motoren die we te koop hebben, zijn in de jaren daar voor altijd goed verhuurd geweest. Dat betekent natuurlijk ook dat de kilometerstanden hoger zijn dan wanneer je een motor van een particulier koopt. Is dat erg? Niet als je van ons koopt. Je weet als huurder immers al, dat elke motor vóór elke verhuur uitgebreid technisch gecontroleerd is en dat het onderhoud altijd goed bijgehouden wordt.
Daarnaast is onze ervaring vanuit Fris Motorservice dat klantenmotoren met weinig kilometers in een lange periode juist vaker problemen hebben met:

  • vervuiling van brandstofsysteem,
  • carburateurs,
  • uitdroging van rubbers,
  • vastzittende bewegende delen,
  • enzovoort.

Prijzen

De motoren die we te koop hebben staan scherp geprijsd. Eigenlijk betaal je een marktplaats prijs, maar krijg je de zekerheid en service van een motorzaak. Wat wil je nog meer?

Onderhoud

Zoals gezegd: je weet al dat we onze motoren goed onderhouden. De veiligheid van onze (huur)klanten staat immers altijd voorop. Wil je één van onze huurmotoren kopen, maar is het al een tijd geleden dat je er op gereden hebt (of misschien nog nooit)? Huur ‘m dan gewoon nog een dagje en overtuig jezelf. De huurprijs verrekenen we met je aankoop, als je binnen een week na de huurperiode beslist.

Aanbod

Ben jij toe aan je eerste of volgende eigen motor? Je vindt ons actuele aanbod hier. Staat jouw droommotor er niet tussen, maar verhuren we deze wel? Vragen staat altijd vrij 😉.