Nieuw in de verhuur: Honda VFR800

Honda VFR800 huren? Bekijk en huur hier de Honda VFR800 bij Fris Motorverhuur Amsterdam.

Deze retro ogende Honda VFR800 heeft sportieve Martini race strepen. Deze “gouwe ouwe” dit jaar toegevoegd aan ons sporttour segment. Voor velen bekend als heerlijke alleskunner, voor wie hem nog niet kent: laat je verbazen! Voor de prijs hoef je het niet te laten, want hij valt in de basic-line en je huurt hem vanaf € 55 per dag.

Nieuw in de verhuur: Yamaha MT07

Yamaha MT07 huren? Bekijk en huur hier de Yamaha MT07 bij Fris Motorverhuur Amsterdam.

Natuurlijk hadden we al een MT07 voor onze A2-motorrijders, maar we hebben ‘m ingeruild voor een jonger exemplaar (zeg maar, zonder kilometers!). Deze Yamaha MT07 is zo zwart als de nacht, wat goed past bij zijn aggresieve natuur. Hij heeft een aantal mooie updates gekregen en er is een kleine facelift uitgevoerd. Technisch is deze Yamaha wat je ervan mag verwachten anno 2019:  betere ophanging, ABS, traction control etc. Ervaar zelf hoe relaxt je op deze motor wegrijd, ook als je een A-rijbewijs hebt!

Nieuw in de verhuur: Kawasaki Versys 1000

Kawasaki Versys 1000 huren? Bekijk en huur hier de Kawasaki Versys 1000 bij Fris Motorverhuur Amsterdam.

Vlot en comfortabel kilometers vreten op een Kawasaki? Dan moet je toch echt de Versys 1000 hebben! Bagage in de grote zijkoffers, duo zit als een koning(in). 1000cc 4-cilinder motor, 120pk, ABS, traction control, power modes, slipper clutch.

‘Drive longer, go further!’

Nieuw in de verhuur: BMW F700GS

BMW F700GS huren? Bekijk en huur hier de BMW F700GS bij Fris Motorverhuur Amsterdam.

Onze R1200GS en F800GS krijgen komend seizoen gezelschap van een BMW F700GS.

En deze F700 kan ook op pad met A2-rijbewijzers. Verder uiteraard de geprezen ‘GS-ingredienten’: comfortabel met een ruime zit, lichtvoetig en veelzijdig, strakke BMW afwerking en de stuureigenschappen geven direct veel vertrouwen.