Over Fris Motorverhuur

Fris Motorverhuur is gevestigd aan de Sierenborch 14c, net naast het Tango tankstation en de Hornbach.

Dennis de Boer en Gabrielle Philipsen zijn samen eigenaar van Fris Motorverhuur. Ze zijn motorrijders in hart en ziel. Op alle motoren in de collectie proberen ze zelf altijd ook af en toe te rijden, zodat er advies kan worden gegeven vanuit eigen ervaring. Dat advies komt ook tot uiting in de persoonlijke benadering van klanten: geen onpersoonlijke website waar je je gegevens achterlaat en dan maar moet afwachten of de motor van je keuze ook écht voor je klaar staat, maar persoonlijk contact via telefoon of email.

We nemen graag de tijd voor je. Als je kleding wilt huren, zorgen we dat deze goed past en voldoet aan je verwachtingen. Ook voor de uitleg van de motor zelf wordt uitgebreid de tijd genomen, net als voor de accessoires die je eventueel bij huurt of die al op de motor aanwezig zijn.

Alle motoren worden vóór vertrek altijd uitvoering gecontroleerd, zodat je nooit een motor meekrijgt die technisch niet gecheckt is voor je vertrek: een veilig gevoel!

We denken graag me je mee en zijn flexibel in de oplossingen, dus neem zeker contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden die we kunnen bieden op allerlei gebied. Van het afleveren van de motor op een bepaalde locatie en tijd, tot extra accessoires voor de mensen met wie je gaat rijden: er kan veel! Ook als je een motor wilt gebruiken voor een fotoshoot, video of andere productie (met of zonder berijder) helpen we je graag, we hebben al aan diverse producties meegewerkt, onder meer voor Heineken en de series Moordvrouw, KLEM, Goede Tijden Slechte Tijden en Penoza.